Esa-JussiSalminen Uralin piraatti

Kelpaisiko usean ruokalajin lounas eurolla?

  • Kelpaisiko usean ruokalajin lounas eurolla?
  • Ylellinen kaalipaistos. Maksaa jokusen sentin.
    Ylellinen kaalipaistos. Maksaa jokusen sentin.

 

Kotletti ja kaalia. Porkkanasalaattiannos, sisältää hapankermaa ja appelsiinia. Luumu-aprikoosi-omena kiisseli, jossa päällä hapankermaa ja riisiä. Kaalisienipiirakka. Tämä yliopiston arkilounasesimerkki kustantaa 100 ruplaa 30 kopeekkaa eli euron ja 23 senttiä. 


Jokainen osa on valinnainen ja siitä maksetaan erikseen. Kassa naputtelee ne erikseen koneeseen. Kallein on kotletti luonnollisesti. Ilman sitä lounaan hinta painuu reilusti alle euron.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Terveisiä Udmurtiaan!
Nekin seudut tulivat tutuksi evakkomatkalla.

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Jännää miten Suomalaiset kuvittelevat olevansa kotoisin lännestä jabhalavat karistaa harteiltaan kaiken itäisen jopamSuomalaisuuden mutta meidän Itämeren-Suomalaisten lähi sukulaiset löytyvät sieltä volgan mutkasta. Jouluja sinnekkin.

Ps. Ruuat näyttivät varmaan luonnossa paremmilta kuin kuvissa, voisi hyvinkin maksaa viisikin euroa koska Suomessa seurakunnankin järjestämä Jouluateria on parikymppiä hengeltä.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Mutta mikäs se venäläisten palkkataso taas onkaan, Suomalais-Venäläisen kauppakamarin mukaan keskipalkka 2014 n. 600 euroa kuukaudessa, ja palkkojahan on sittemmin leikattu.

http://www.ekonomilehti.fi/nakoalapaikka-venajan-k...

Käyttäjän Esa-JussiSalminen kuva
Esa-Jussi Salminen

Täällä yliopistossa paikallisilla se on noin 100-300, riippuu tietysti työstä ja toimenkuvasta paljon. Monilla on kyllä useitakin työpaikkoja.