Esa-JussiSalminen Uralin piraatti

Kellojen siirtely katoavaa kansanhullutusta

Muista siirtää kellot! Hähhähää.

En todellakaan siirrä, eikä tarvitse. Venäjällä ei ole tuollaista hömpötystä ollut aikoihin.

Muistan menneiltä ajoilta Joshkar-Olasta tapauksen, kun yksi ihminen ilmaantui pääsiäisenä ihmisten ilmoille tavattoman myöhään. Hän oli erehtynyt suunnasta ja kääntänyt kelloansa vahingossa taaksepäin.

Ei omena kauas puusta putoa: hänen tyttärensä oli myös vastuullisesti siirtänyt kelloa, niinikään taaksepäin. Tuttuni myöhästyi sinä pääsiäisenä kohtalokkaasti kolme tuntia Joshkar-Olan Inkerin kirkon pääsiäisjumalanpalveluksesta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Jos siirrän kelloa oikeana yönä oikein, olen täsmällisesti ajoissa sunnuntaina. Jos siirtäminen jää tekemättä, myöhästyn tunnin. Jos siirrän väärään suuntaan, eikö siitä aiheutuva myöhästymiseni ole kaksi tuntia?

Käyttäjän Esa-JussiSalminen kuva
Esa-Jussi Salminen

On on, mutta tässä tapauksessa tytär siirsi sitä samaa kelloa, mitä oli jo siirretty tunti väärään suuntaan. Siis keittiön joku seinäkello, minkä mukaan perhe eli.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Ahaa, siis yhtä ja samaa kelloyksilöä veivattiin oikein huolella pieleen. Hauska juttu, näin jälkeenpäin ja ulkopuolisen silmin!

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

BBC uutisoi juuri, että Theresa May on päässyt sopimukseen Junckerin kanssa Brexitin perumisesta. Ehtona on se, että koko EU siirtyy Greenwichin aikaan huhtikuun 12 päivänä. Tästä tehdään tänään pikapäätös EU:n parlamentissa ja se kumoaa aiemmin tehdyt päätökset kellojen siirtelystä.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Vihdoinkin pääsemme vapaaksi Moskovan ajasta!

Tämän blogin suosituimmat